Tuesday, 28 February 2012

webcam :D

assalamualaikum,hye korang hari ni aina nak cite pasal webcam..hahaha..best tadi tangkap gambar lepas tu skype ngan zunah :)..best asyik gelak jer..haha =D...ni aina nak tunjuk gambar yang aina tangkap :)..




yang gambar last ni time skype ngan zunah. bising bilik aina time tu..haha =D...sakit perut asyik gelak jer.sebenarnye nak buat kecerian kelas tapi tak jadi sebab asyik on9 jer..k lah itu jer aina nak cite hari ni..nanti aina update lagi...

bye..assalamualaikum :)

Friday, 24 February 2012

edit gambar :P

assalamualaikum..haii korang .Sihat??dah makan??..sebenarnye hari ni aina tak tau nakupdate ape .So,aina update pasal edit gambar!! aina suke edit gambar tapi tak la cantik sangat pon.Korang selalau edit gambar kat mane erk?? kalau kat facebook ramai orang pakai  pixlr-o-matic.tapi memang cantik pun kalau edit kat situ :).Aina pun sebenarnye nak tujuk gambar yang tak berapa cantik yang aina edit .hehe..

ade lagi tapi aina tunjuk yang ni je la.Gambar ni pun raye tahun lepas punye hehe..ape salahnye kalau edit gambar lame kan??..korang komen la yang mane korang suke atas atau pun bawah okay ^_^.ok la sampai sini je la bye2.assalamualaikum ...

Tuesday, 21 February 2012

tak nak!!!!

assalamualaikum , hye korang ..aina nak ucap selamat hari jadi dekat kakak aina.Yang paling penting sekali aina nak cakap yang esok kena cucuk hpv tu aina tak nak!!! aina tak suke la kena cucuk bukan aina takut tapi aina tak suke .Dah la kena cucuk sampai kena tulang ,tiga kali pulak tu sabar je la.nanti nak cakap kat doktor "doktor saye tak nak kena cucuk and saye tak nak cucuk tiga kali sekali sudah " =P nanti ade yang dapat penampar dari doktor.hahaha...mantap!! k la aina nak out dulu .

bye2/assalamualaikum....(sebelum habis )tak nak kena cucuk!!!

Friday, 17 February 2012

macam2 :D

yow!!! assalamualaikum.tak jawab dosa.korang tengah buat ape tu?? sihat??..sorry la kalau aina banyak tanye hehe =P.hari n aina nak cite pasal hujan tapi tak ade mengena dengan gambar tu .^^v peace.sekarang ni asyik hujan je .bile time nak balik sekolah kadang2 hujan tapi takpe hujan itu rahmat.ok ape lagi yang aina nak cite erk??...erm..(still thinking)..hah! pasal hari tu yang tajuk sedih tu.agak bosan la sebab ade yang pindah .adoyaii!!..erm hari ni memang betul aina tak tau nak cite pasal ape tapi kan kalau setiap status mesti aina tulis yang aina tak tau nak tulis pasal ape .haha =D.ape nak jadi dengan aina ni.hari tu kan ade org kate aina ni macam umur 16.dia tanye umur aina aina jawab la 13 lepas tu dia " yeke??seriusly muka macam umo 16.ramai orang kate macam tu memang muka aina macam umo 16 kowt..hmm...eh! kejap aina dah tukar topik la pulak.tak pe la .thanks untuk sape yang bace ape yang aina update hari ni :). ok la aina nak tido dah penat.

--THE END--  :)

Tuesday, 14 February 2012

sedih :(

assalamualaikum tak jawab dosa tau =P.Hari ni aina nak cite yang kawan aina nak pindah esok sedih la :'(.dah la dia penolong dalam kelas .adoyai!! time ni la nak pindah pulak.nanti sikit la murid dalam kelas.Kalau sikit tak best la dah tinggal 23 org jer, sepatutnye 25 org.sikit kan murid dalam kelas aina huhuhu :)hari ni aina nak cite pasal ni je lagi pun aina bosan tak ade kerja.ok sambung cite tadi balik. ^_^ tadi pun last jumpa kawan aina yang nak pindah tu dia datang rumah aina sebab kiteorang ade buat kecerian kelas .tapi bukan aina dengan atikah ade lagi syamilla,nabiha,safika tu jer.ok la aina nak tengok cite vanilla coklat dulu .

bye.assalamualaikum....^^v (peace)

Sunday, 12 February 2012

oit2 :P


assalamualaikum..oit2..bangun dah pukul 2.34 am ni .bangun cepat!! ni ade cite yang aina nak cite ni.petang tadi aina sempat beli baju uniform kedet polis.nasib baik ade kalau tak kena denda lari satu padang .yes!hari tu nasib baik kena exercise jer..fuh!! memang selamat =P.sorry la sebab yang aina nak cite tak ade mengena dengan gambar tu.hehe ^^v peace!!...kite sambung balik cite tadi...hari tu kan kena kawat sakit kaki .dalam hati cakap "bile dia nak suruh berhenti ni =.=" tapi sabo je la .kalau salah buat kena ketuk ketampi tapi itu untuk pompuan kalau laki pumping.huhuhu.sambil kawat tu ternampak la budak pengakap..pengakap senang je tak de kawat main sep2 jer .jadi macam kanak2 :) hahaha.lagi satu aina nak cite korang tau tak lagu mamee tu boleh jadi lagu rokok...ni lagu untuk rokok ..."sedutt hembuss mampus x3"huhuhu jadi jangan la merokok.ingat tau jangan merokok!! :).k la sampai sini saje

bye .assalamulaikum..see you :)

Tuesday, 7 February 2012

selsema please go away!


assalamualaikum . hye....hari ni aina nak cerita pasal selsema .adoyaiii!! aina tak suka selsema ni nak dekat ade batuk pulak .nanti entah2 demam pulak.harap2 tak la kan. tapi aina tak makan ubat pun sebab ubat pahit tak suke >.< .kite tukar topik la pulak asyik cite pasal selsema jer.lame aina tak dengar cite pasal korang.korang ape khabar?? sihat?? dah makan?? sorry la aina banyak tanye .aina ni pun suke tanye orang jer .hehehe =P .And sorry sebab kalau setiap yang aina post sikit je.aina tak reti la nak buat post panjang .lagi pun aina tak ade ceri yang panjang.Ayat aina memang macam keling kan??. hahaha :)...ok lah sampai sini jelah 

bye.assalamualaikum.....^_^

Sunday, 5 February 2012

happyy!! :)

assalamualaikum , hye hari ni aina nak cite pasal happy!! aina tak tau kenapa hari ni saye happy jer...tapi yang sedihnye tekak aina sakit tekak sikit :( aina tak nak makan ubat.tapi yang peliknye elok pulak aina gelak .hahaha :) and bile chat tak sah kalau tak gelak.Kawan saye cakap "asyik gelak jer ko ni.ko ni memang hepy girl betul" dia ckp macam tu sebab aina kalau kat sekolah mesti gelak atau senyum :) .Lagi pun aina memang suke senyum pun :).Btw aina nak ckp "salam maulidur rasul "k lah nanti kite sambung balik

bye,assalamualaikum  always smile :)

Saturday, 4 February 2012

yeahh!!

assalamualaikum , hye ....hari ni aina nak cite pasal holidays.Semenjak ni asyik cuti jer.Tapi malas la nak buat kerja sekolah :( tiba2 rase penat pulak buat kerja .hehehe :) .Sebenarnye aina tak tau nak tulis ape.Lagi satu aina nak cite nanti sunyi la tempat aina dalam kelas sebab kawan sebelah aina pindah la :'( .aina kena duduk sorang2 tak best nanti dah takde gelak dah .Fairuz please la jangan pegi mrsm tu .Please!!!!dah la depan kite tu laki kite tak nak duduk sorang2 :(.ok la nanti kite sambung balik eh??

bye.assalamualaikum...^_^