Saturday, 28 April 2012

>.< bosan bosan bosan

assalamualaikum. haii. hari ni kite tak tau nak post tentang ape lagi pon kite bosannn mehh >.< .




haha. ni la kerja kite kalau bosann >.<. tangkap gambarrrr :). k lah itu je bubyee 



Wednesday, 25 April 2012

kedet polisss :)

asssalamualaikum, haiii. buat ape tu ?? k hari ni kite nak cite yang kite ni kedet poliss . U adeeee ? :)


k itu je. bubyeeee 

Saturday, 21 April 2012

hari kokurikulum semesta. :3

assalamualaikum. harini kite nak cite pasal hari kokurikulum dekat sekolah kite. Best ! >.< haha. first kiteorang buat senaman .Then, kiteorang masuk aktiviti yang ade . kite masuk photography :). ni kite nak tunjuk gambar nye.

time ni sebelum buat senaman.

hehe. peacee ^^v
yeah! exercice 
cikgu pon buat exercise :)
lepas exercise! time posinggg. haha :)

me with aida

kite ngan kawan kite :)
peaceeeee ^^v


kite ngan cikgu hanisah ^_^

cikgu fathrina and cikgu aisya 

cikgu hanisah and cikgu abby 

ni waktu tengah buat aktiviti. silattt >.<

kite and kak aida. dia buli kite >.<

omeyy kan yang sebelah kite tu :)

kite dengan syamilla

waktu habis sekolah .

tu je gambar yang kite ambik. k lah sampai sini jer. bubyeee. assalamulaikum :)

Sunday, 8 April 2012

happy bithday ibu !!

assalamulaikum, hye hye!! dah lame kite tak update kan kan kan ? haha :) hari ni aina nak cite pasal hari jadi ibu kite and my boyy. har har. 6.4.2012 hari tu hari jadi ibu kite. Happy birthday ibu!! semoga panjang umur :) sayang ibu!! muahhh :* har har.
my mom and my dad :)

ni kek hari jadi mak kite sedap. nyum-2 ^_^
k ni nak cite pasal my boyy.Dia suke buat kite tersenyum lebar :). dan dia tu hensemmm. kau adooo??