Tuesday, 24 July 2012

terima kasih :)

assalamualaikum, hai *lambai tangan* buat ape tu? sihat? aina? aina sihat je.sebenarnye aina nak cakap terima kasih banyak-2 dekat Aidot Afrinot sebab tolong aina pasal blog ni. sekarang blog aina dah cantik wiwittt. haha.. sukanye sukanye :) btw nak tahu tak dia ni kan comel pipi dia tembamm. rase nak cubit je. haha :3 and nama dia aida afrina sebenarnye haha saje tukar kan. tetiba dia panggil aina "Aino Ninonino" macam mane la tu dari Aina Aqilah jadi macamtu. Dia ni baik la jugak cewah. haha aina suka kawan dengan dia, dia kadang-2 suka buat aina tergelak kalau wall to wall ngan dia aina senyum je sampai mak aina kate "kamu ni sihat ke tak ? gelak sorang-2 haha. sampai hati ibu cakap aina macam ni haha *muka touching*.tapi kan untung sape dapat dia haha k dah dah nanti mula la merepek aina ni.haha k jangan lupa terima kasih tau sebab tolong hias blog aina ni sayang Aidot :*  korang nak tengok gambar dia ? em emm tak payah la. haha.kalau nak tengok buat muka berdebar dulu *dupdapdupdap* haha. memain je. nah nah tengok-tengok jangan tak tengok. jengjengjeng !

comey kan dia ? tak nampak gambar ni ? terbeliak kan mata dan besarkan mata anda . haha. tak nampak jugak ? pegi cek mata tu ade something wrong la tu. haha. k tu je aina nak cite bubyee. assalamualikum :)

Friday, 20 July 2012

puasa :D

Assalamualaikum, hai. korang buat ape tu ? haha. esok puasaaaaa ! weheee~ k gambar dekat atas tu takde fuction pon saje buat perhiasan :). k selamat berpuasa semua.haha semua syaiton pon dah pack untuk masuk jail shuhh shuhh haha. korang jangan lupa puasa penuh btw 1/8 ade periksa trial PMR dengan pengetahan tahun. So, aina wish you a good luck. haha entah betul atau idak ayat english aina tu. Oh my english :). haha. ishh ape yang dah aina merepek . k dah dah lagi panjang lagi merepek aina n. dah bubyee. assalamualikum. selamt berpuasa :)

sukan menengah :)

assalamualaikum. hai haha. dah lame aina tak update kan ? dah berhabuk dah. "fuh fuhh" dah hilang dah. haha. k harini aina nak cite pasal sukan. first time sukan dekat sekolah menengah wiwitt. best la jugak tapi aina masuk kawad je tak masuk acara sebab malehh. k ni aina nak letak gambar. jeng jeng jeng

me :)

krs :)

kadet Polis :)


Rumah Waja ahli sihir habis la sape kacau nanti kena jampi :)

Puteri Islam :)



Rumah Jaguh siap pakai topi keleda lagi alien la katekan :) 

Rumah wira  haha tengok siap ade princess lagi kat depan tu. haha :)

ni Rumah Perkasa dengan angry birdnye comel ramai nak bergambar ngan angri bird tu :)

yang ni st.john

ni kawad pengawas bergaye deme :)

yang ni pulak pengakap :)

ni persembahan silat :)

yang ni tang so do

hah. tengok tu menang pon begaye dasyat :)


acara akhir sekali tarik taliiii :)

tu je aina nak cite hari ni haha. k k bubyee. assalamualaikum :)