Sunday, 5 February 2012

happyy!! :)

assalamualaikum , hye hari ni aina nak cite pasal happy!! aina tak tau kenapa hari ni saye happy jer...tapi yang sedihnye tekak aina sakit tekak sikit :( aina tak nak makan ubat.tapi yang peliknye elok pulak aina gelak .hahaha :) and bile chat tak sah kalau tak gelak.Kawan saye cakap "asyik gelak jer ko ni.ko ni memang hepy girl betul" dia ckp macam tu sebab aina kalau kat sekolah mesti gelak atau senyum :) .Lagi pun aina memang suke senyum pun :).Btw aina nak ckp "salam maulidur rasul "k lah nanti kite sambung balik

bye,assalamualaikum  always smile :)

No comments:

Post a Comment