Tuesday, 14 February 2012

sedih :(

assalamualaikum tak jawab dosa tau =P.Hari ni aina nak cite yang kawan aina nak pindah esok sedih la :'(.dah la dia penolong dalam kelas .adoyai!! time ni la nak pindah pulak.nanti sikit la murid dalam kelas.Kalau sikit tak best la dah tinggal 23 org jer, sepatutnye 25 org.sikit kan murid dalam kelas aina huhuhu :)hari ni aina nak cite pasal ni je lagi pun aina bosan tak ade kerja.ok sambung cite tadi balik. ^_^ tadi pun last jumpa kawan aina yang nak pindah tu dia datang rumah aina sebab kiteorang ade buat kecerian kelas .tapi bukan aina dengan atikah ade lagi syamilla,nabiha,safika tu jer.ok la aina nak tengok cite vanilla coklat dulu .

bye.assalamualaikum....^^v (peace)

No comments:

Post a Comment