Wednesday, 27 March 2013

Holidayy :D



Hyeeeeeeee ! Assalamualaikum ;) sebelum tu korang sihat ? aina ? sihat alhamdulillah :) today i want to tell you something. Em betul ke ayat tu ? lantak la situ. haha. Did you see the picture dekat atas tu ? hahaha.okay harini nak cite pasal holidayyyy :D yeayyy holiday come backk. korang pegi mane cuti ni ? balik kampung ? tau dahh :p k memain je. me ? emm cuti ni aina tak pegi mane-mane just duduk rumah makan, tengok tv, online, tido, :p hmm, shoooooooooo boringggggg :3 emm btw cuti mesti korang ade homework kan kan kan ? banyak kan ? jangan lupa buat yeeee. kang cikgu marah :3 aina salin soalan jawapan dekat sekolah nanti :p kihkihkih. k itu pon memain jugak. :p haha. Em emm............................................................. tak tau nak cakap ape dah. tTakpe la sampai sini jelah erk ? takpe kan ? Em, byeeeeeeee. see youuu :D Assalamualaikum ;) 

Saturday, 9 March 2013

Exam xD

Hai , Assalamualaikum ;) hehe. Sihat ? dah makan ? dah lame aina  tak post something kan ? rindu aina tak ? :P hehe. Takde cite senanye tu yang dah lame tak post :) Okay today nak cite pasal exammm :O tak bukak buku lansung pon :P ish ish ish pemalasnye la aina ni :3 em emm, harap harap ade la orang pandai duduk sebelah aina nanti boleh jenguk-jenguk sikit :P hahaha. cewahh takde la memain je :3 hehe. Good luck sape yang ade exam. lagi lagi form3 ;) sampai sini je lah erk ? papaii !