Friday, 24 February 2012

edit gambar :P

assalamualaikum..haii korang .Sihat??dah makan??..sebenarnye hari ni aina tak tau nakupdate ape .So,aina update pasal edit gambar!! aina suke edit gambar tapi tak la cantik sangat pon.Korang selalau edit gambar kat mane erk?? kalau kat facebook ramai orang pakai  pixlr-o-matic.tapi memang cantik pun kalau edit kat situ :).Aina pun sebenarnye nak tujuk gambar yang tak berapa cantik yang aina edit .hehe..

ade lagi tapi aina tunjuk yang ni je la.Gambar ni pun raye tahun lepas punye hehe..ape salahnye kalau edit gambar lame kan??..korang komen la yang mane korang suke atas atau pun bawah okay ^_^.ok la sampai sini je la bye2.assalamualaikum ...

No comments:

Post a Comment