Tuesday, 18 December 2012

fauwaz comel ;)

Hai. Assalamualaikum :) lame tak update blog kan ? haha almaklum lah cuti busy la sikit kan haha. ehh sihat ? aina ? alhamdulillah sihat :) korang buat ape tu ? dah makan ? dah minum ? banyak tanye la pulokk :P okayy. harini aina nak cite pasal fauwaz comell ;) hikhik dah lame tak jumpa dia sbb dia balik kampung. rindu dia wooo :( sekarang ni dia dah boleh cakap and pandai bergambar wiwittt. nak tengok gambar dia ? tak payah la :P hahaha. tutup mate dulu sebelum tengok . haha. jeng ! jeng ! jeng !

tadaaaaa ! comel tak ? comel tak ? comel tak ?

nahh tengok laaaaaaa :D k sampai sini je la erk ? nanti kite sambung papaiiii. :*

Thursday, 15 November 2012

holidayyyy :D


Assalamualaikum. hai hai hai. watcha doing ? hikhik. sihat ? aina ? sihat je :3 hee. lame aina tak update kan ? fuhhhh~ bersawangg dahh. weeeee cuti dah mula then bosan duduk rumah -.- nasib ade kakak boleh pegi jenjalan wooo. cuti ni korang pi mane ? balik kampung letuww dah tau dah :P hahaha. ehh cantik tarikh 10.11.12 hee. nak tau kenapa ? my birthday. happy birthday to me~ hakhak. haihh~ why so bosan erk kalau cuti ? err, rase rindu sekolah pulokk :P haha. rindu kengkawan :* miss uncle mokk too ;) tahun ni tak dapat ikut sedara pegi bercutiii :( . em emm sad life T_T *lap air mate* haha memain je :D em emm. nak cakap ape lagi erk ? dah la tu sampai sini jelah papaiii. wink wink ^^v btw, salam maal hijrah , selamat tahun baruuu :D


Saturday, 6 October 2012

Him ♥

Assalamualaikum. Hai hai hai. *lambai tangan* Buat ape tu ? sihat ? Dah lame aina tak update blog 2bulan pulak tu wooo lame tu :o hahaha. harini aina nak cite about him ♥ hikhik. Em emm tak tau nak tulis ape tengok gambar je lah. nah tengok. jeng ! jeng ! jeng !

Ni la dia :) dia ni memang kuat perasan dan dia jugak suke buat aina senyum dan dia ni jugak uncle mokk aina dan k takde dah tu je :)

Dekat tingkap pon jadi :) Iloveyou :*
k itu je nak cite harini byebye :)






Saturday, 18 August 2012

last puasa :)

Assalamualaikum, hai korang, harini aina nak cite hari rabu haritu aina ade buat persembahan wiwittt. haha. bile ade dekat atas pentas tangan mengeletorr je :3 hahaha. k tapi persembahan tu memang ohhsemm  ♥ k nak tengok gambarnye ? nah nah tengok tengok. tapi bukan waktu persembahan la.

gambar aina dengan permain basses. comel kan dia ? :')

 Hahaha. gambar yang ni takde pape pon just hiasan. :') Btw aina nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHR & BATIN. maafkan aina kalau ade tersilap cakap. :') k sebenarnye tak sabar nak raya esok wohoooo ! baju raya aina warne merah. haha. ok bubyee :)


Tuesday, 24 July 2012

terima kasih :)

assalamualaikum, hai *lambai tangan* buat ape tu? sihat? aina? aina sihat je.sebenarnye aina nak cakap terima kasih banyak-2 dekat Aidot Afrinot sebab tolong aina pasal blog ni. sekarang blog aina dah cantik wiwittt. haha.. sukanye sukanye :) btw nak tahu tak dia ni kan comel pipi dia tembamm. rase nak cubit je. haha :3 and nama dia aida afrina sebenarnye haha saje tukar kan. tetiba dia panggil aina "Aino Ninonino" macam mane la tu dari Aina Aqilah jadi macamtu. Dia ni baik la jugak cewah. haha aina suka kawan dengan dia, dia kadang-2 suka buat aina tergelak kalau wall to wall ngan dia aina senyum je sampai mak aina kate "kamu ni sihat ke tak ? gelak sorang-2 haha. sampai hati ibu cakap aina macam ni haha *muka touching*.tapi kan untung sape dapat dia haha k dah dah nanti mula la merepek aina ni.haha k jangan lupa terima kasih tau sebab tolong hias blog aina ni sayang Aidot :*  korang nak tengok gambar dia ? em emm tak payah la. haha.kalau nak tengok buat muka berdebar dulu *dupdapdupdap* haha. memain je. nah nah tengok-tengok jangan tak tengok. jengjengjeng !

comey kan dia ? tak nampak gambar ni ? terbeliak kan mata dan besarkan mata anda . haha. tak nampak jugak ? pegi cek mata tu ade something wrong la tu. haha. k tu je aina nak cite bubyee. assalamualikum :)

Friday, 20 July 2012

puasa :D

Assalamualaikum, hai. korang buat ape tu ? haha. esok puasaaaaa ! weheee~ k gambar dekat atas tu takde fuction pon saje buat perhiasan :). k selamat berpuasa semua.haha semua syaiton pon dah pack untuk masuk jail shuhh shuhh haha. korang jangan lupa puasa penuh btw 1/8 ade periksa trial PMR dengan pengetahan tahun. So, aina wish you a good luck. haha entah betul atau idak ayat english aina tu. Oh my english :). haha. ishh ape yang dah aina merepek . k dah dah lagi panjang lagi merepek aina n. dah bubyee. assalamualikum. selamt berpuasa :)

sukan menengah :)

assalamualaikum. hai haha. dah lame aina tak update kan ? dah berhabuk dah. "fuh fuhh" dah hilang dah. haha. k harini aina nak cite pasal sukan. first time sukan dekat sekolah menengah wiwitt. best la jugak tapi aina masuk kawad je tak masuk acara sebab malehh. k ni aina nak letak gambar. jeng jeng jeng

me :)

krs :)

kadet Polis :)


Rumah Waja ahli sihir habis la sape kacau nanti kena jampi :)

Puteri Islam :)



Rumah Jaguh siap pakai topi keleda lagi alien la katekan :) 

Rumah wira  haha tengok siap ade princess lagi kat depan tu. haha :)

ni Rumah Perkasa dengan angry birdnye comel ramai nak bergambar ngan angri bird tu :)

yang ni st.john

ni kawad pengawas bergaye deme :)

yang ni pulak pengakap :)

ni persembahan silat :)

yang ni tang so do

hah. tengok tu menang pon begaye dasyat :)


acara akhir sekali tarik taliiii :)

tu je aina nak cite hari ni haha. k k bubyee. assalamualaikum :)


Sunday, 10 June 2012

school cominggg

Assalamualaikum, hai harini aina nak cite esok dah nak sekolah leww. Nak cuti lagi setahun boleh tak ? haha. homework ade lagi sikit yang tak siap. adoyaii. cuti dua minggu ni aina tak pegi mane-mane pon just duduk rumah sebab ayah aina tak dapat cuti :(.

haha. ni time skype dengan farhan haha. ade je benda yang nak gelak. :)

semua gambar ade =D

itu la kerja aina kalau duduk rumah bosan takde buat pape. haha. teruk kan ? haha. just watlekk :). k itu je aina nak cite hari ni. bubyee :)


Friday, 25 May 2012

penangg :D

assalamualaikum, hari ni kite nak cite haritu kite pegi penang mehh. kite pegi minggu lepas kite ponteng sekolah. haha. :)

omeyy je siblings kite kan kan kan .

kami semua senyum nampak gigi =D

baju same :)

family kite :)

dekat bukit bendera.

smile =D

nasi kandar line clear :3

naik ferri >.<

k lah tu je yang kite nak cite. bubyee :)









Sunday, 20 May 2012

buddy :)

assalamualaikum. hari ni kite nak cite haritu kite keluar ngan kawan kite. Tapi sebenarnye dah lame dah cuma tak update jer. :) kite keluar pergi the store jer pon. kite keluar dengan syamilla dengan fatin.

fatin nabila :)

syamilla nur afini :)

Mr. bean =D

nak semua ni >.<

gadis ayu =D

X__X

fatin, kite and monkeyy

monkeyy :)

rarr >.<

syamilla and fatin :)

Aina Aqilah <3

nak ni jugakk :)


:)
k tu je gambar nye tapi semua dekat tempat teddy bear ^^V. k tu je . bubyee :)