Thursday, 28 November 2013

holiday yang membosankan :P

Hai, assalamualaikum, Good morning evelibody :D *lambai tangan* dah pukul 1 pagi dah. Tak tido tido lagi aina ni haa. Hahaha. Sebab tu la aina update blog sebab bosan. Tapi kalau hubby i tau mampuihh. Hahaha ape khabar orang disane ? Sihat ke tidak ? Dah lame tak update. Habis berhabuk. Fuhh fuhh. *tiup sawang* harini aina nak cite pasal cuti. Hehehe. *gelak tutup mulut* Okay, cuti agak membosankan sebab duduk rumah je :3 Hmmm, sungguh sedih. Kakak ajak duduk keyel minggu depan. Dapat la jugak berjalan, tapi bosan jugak kot. Pagi duduk rumah jage kucing kesayangan malam baru keluar makan. Hahaha. Kalau nak pi shopping pon tunggulah sabtu atau ahad baru keluar jenjalan. Hehehe. Nasib tahun ni cikgu tak bagi homework untuk cuti sekolah yang panjang. Komfirm buat last minit punye. Lajunye aina taip harini ye. Dah la lame tak guna lappy katekoo. Rindu ni haa. Hahaha. Gelak je aina ni haa. Happy go lucky le katekan. :P Okay what i want to talk about ? Haa, nanti mesti rindu kengkawan kan ? tapi org sekarang rindu boyprengg kauu haa. *letak tangan dibahu* macam kite takde boypreng pulak kan ? Hahaha. Haritu aina dah ade jumpa dia, bukan lah haritu tapi semalam. Hahaha. Ayat aina mengelirukan kan ? Hahaha. Dah diam. asyik gelak je nii. Kalau kat twitter tu haa, amboi amboi kemain tweet rindu pakwe. Hahaha. Naati aina letak gambar ya. Itu lah habis dalam mase cuti ni. Aina kena ikut kakak aina duduk sane sebab sekarang mak ayah aina dah pandai nak pegi konvoi moto beso gituu. I ni duduk rumah sesorang. Forever alone katekooo. Hahaha. Dah Banyak beno sembangnye haa. udah udah le tu. nanti nanti pulak sambung yee. Bye blogger. See you soon. :*

Tuesday, 12 November 2013

Cinta Hati ;)


            Hai, Assalamualaikum, so rindu aina tak ? Hahaha. Perasan betul aina ni. Nothing to do so aina saje tulis kat blog ni. Senanye takde cite pon yang nak di ceritakan. Hahaha. Em, okay sekarang aina dengan am dah 1years 2months already. Hehehe.Tapi kire okay lagi la. Still bahagia :) Harap kekal sampai akhir hayat aina. He always make me smile. Aina kekadang suke la share something with him. Macam gosip, ingat gegel gegel je ke yang boleh gosip ? pasangan pon boleh gosip okay :P Hahaha. Gelak sama-sama, sedih sama-sama, keluar sama-sama. And dia jugak jaga aina dengan baik :) Btw kalau aina ni memang kuat jeles, so kadang kadang kena hati hati la. kalau at that time aina tengah okay mood baik takpe, sokay. Tapi kalau time tu mood take memang kena lah. Hahaha. Tapi kadang kadang aina penam je jeles tu, takde la cite semuanye dekat dia. Lepas tu kalau dah pendam banyak gila memang aina akan marah. Hahaha. Haihh. Entah kenapa aina harini cite about life aina dengan am ni. Hahaha. Sorry la kalau tak suke but i just menaip dan menaip dan terlintas nak tulis macam ni. macam diary pulak nak cite macam ni kan ? Hahaha. Sebelum tu aina ni bukan la perempuan yang baik sangat, sempurna tak pon. So, terima jelah seadaanya ye ? Maaf jika ada salah kate ni post aina disini. Jika ade bahasakesat, tapi mungkin takde kan ? Okay lah sampai disini sahaje ye :) Byebye. Asslamualaikum ;)