Thursday, 28 November 2013

holiday yang membosankan :P

Hai, assalamualaikum, Good morning evelibody :D *lambai tangan* dah pukul 1 pagi dah. Tak tido tido lagi aina ni haa. Hahaha. Sebab tu la aina update blog sebab bosan. Tapi kalau hubby i tau mampuihh. Hahaha ape khabar orang disane ? Sihat ke tidak ? Dah lame tak update. Habis berhabuk. Fuhh fuhh. *tiup sawang* harini aina nak cite pasal cuti. Hehehe. *gelak tutup mulut* Okay, cuti agak membosankan sebab duduk rumah je :3 Hmmm, sungguh sedih. Kakak ajak duduk keyel minggu depan. Dapat la jugak berjalan, tapi bosan jugak kot. Pagi duduk rumah jage kucing kesayangan malam baru keluar makan. Hahaha. Kalau nak pi shopping pon tunggulah sabtu atau ahad baru keluar jenjalan. Hehehe. Nasib tahun ni cikgu tak bagi homework untuk cuti sekolah yang panjang. Komfirm buat last minit punye. Lajunye aina taip harini ye. Dah la lame tak guna lappy katekoo. Rindu ni haa. Hahaha. Gelak je aina ni haa. Happy go lucky le katekan. :P Okay what i want to talk about ? Haa, nanti mesti rindu kengkawan kan ? tapi org sekarang rindu boyprengg kauu haa. *letak tangan dibahu* macam kite takde boypreng pulak kan ? Hahaha. Haritu aina dah ade jumpa dia, bukan lah haritu tapi semalam. Hahaha. Ayat aina mengelirukan kan ? Hahaha. Dah diam. asyik gelak je nii. Kalau kat twitter tu haa, amboi amboi kemain tweet rindu pakwe. Hahaha. Naati aina letak gambar ya. Itu lah habis dalam mase cuti ni. Aina kena ikut kakak aina duduk sane sebab sekarang mak ayah aina dah pandai nak pegi konvoi moto beso gituu. I ni duduk rumah sesorang. Forever alone katekooo. Hahaha. Dah Banyak beno sembangnye haa. udah udah le tu. nanti nanti pulak sambung yee. Bye blogger. See you soon. :*

Tuesday, 12 November 2013

Cinta Hati ;)


            Hai, Assalamualaikum, so rindu aina tak ? Hahaha. Perasan betul aina ni. Nothing to do so aina saje tulis kat blog ni. Senanye takde cite pon yang nak di ceritakan. Hahaha. Em, okay sekarang aina dengan am dah 1years 2months already. Hehehe.Tapi kire okay lagi la. Still bahagia :) Harap kekal sampai akhir hayat aina. He always make me smile. Aina kekadang suke la share something with him. Macam gosip, ingat gegel gegel je ke yang boleh gosip ? pasangan pon boleh gosip okay :P Hahaha. Gelak sama-sama, sedih sama-sama, keluar sama-sama. And dia jugak jaga aina dengan baik :) Btw kalau aina ni memang kuat jeles, so kadang kadang kena hati hati la. kalau at that time aina tengah okay mood baik takpe, sokay. Tapi kalau time tu mood take memang kena lah. Hahaha. Tapi kadang kadang aina penam je jeles tu, takde la cite semuanye dekat dia. Lepas tu kalau dah pendam banyak gila memang aina akan marah. Hahaha. Haihh. Entah kenapa aina harini cite about life aina dengan am ni. Hahaha. Sorry la kalau tak suke but i just menaip dan menaip dan terlintas nak tulis macam ni. macam diary pulak nak cite macam ni kan ? Hahaha. Sebelum tu aina ni bukan la perempuan yang baik sangat, sempurna tak pon. So, terima jelah seadaanya ye ? Maaf jika ada salah kate ni post aina disini. Jika ade bahasakesat, tapi mungkin takde kan ? Okay lah sampai disini sahaje ye :) Byebye. Asslamualaikum ;)


Sunday, 20 October 2013

Exam :O

Assalamualaikum bloggers, hai :) *lambai tangan* lame aina tak update blog kan ? rindu aina yang comey lote ni tak ? hahaha. okay perasan. Hahaha. Ape la aina ni. Bersawang tak blog aina ni ? fuh fuh fuh *buang sawang* wahhhh dah bersih dahh :D hehehe. Okay today aina nak cite pasal EXAM. Omaigaddd ! exam minggu depan kottt. Hmm. Tak study pape lagi niiiii. Aina takut kena turun kelas. Acano nii ? okay, dari sekarang dah kena start study. Macam la aina ni nak study. Hahaha. Kate cikgu kalau gagal satu subjek kena turun kelas. Wuuuu. Ceram wooo. Ke cikgu gebang je ni, saje nak takutkan anak murid la katekoo. Hahaha. Aina ingat nak letak gambo tapi loading lambat sangat la. Sorry ye anda semua. Hahaha. Tapi kan, semenjak dua, tiga, empat, lima, enam, tujuh, lapan menjak ni aia ni asyik malas nak belajar la. Selalunye memang malas nak belajar ponnnn :P Hahaha. ape aina merepek ni. Haihhh. Emmmmmm, ape lagi nak cite yee ? emmmmm, emmmmm, ape yeee ? takde dah kan ? mungkin ? pasti ? emmmm, dah dah. Aina dah mula merepek sampai sini jelah. Byebye *lambai tangan* lambai la tangan jugak ! hahaha. Macam macam. Nenight ;)


                                                             -The End-


Friday, 24 May 2013

Love ♥

Hai, Assalamualaikum :D lame tak update kan kan kan ? nothing interesting actualy :3 speaking kejapp. heee. Rindu aina tak ? comfirm rindu yedakk ? hahaha. Perasan je aina ni >< hehe. Harini dah mula cuti dua minggu wooo lame tuu :O hmm hmm nanti mesti rindu :') tak tau nak buat ape cuti ni. Korang mesti balik kampong or bercuti kan kan kan ? haha.  Ekceli, banyak homework cikgu bagii macam cuti sebulan je. Haihh mesti last minit baru sentuh buku haha. Tapikan memang patut pon buat time last minit sebab semua idea keluar melimpah limpah ni haa. haha. Btw ade cite ni haa. hahaha. Emm, tak payah tau lahh. :/ ehh kena jugakk. hehe. Aina nak bagi tau yang aina sayang Mohamad Izham :* hehehe. Nak nengok gambo dia tak ? jeng jeng jeng.......



Tadaaaaaaaaa. heeee. Kami comel bukan ? Bulan depan dah masuk cembilan bulan dengan dia ♥ hehe.  Emm, aina nak cite aina sayang dia sangat sangat :') ILoveYou ♥ Harap kekal dengan dia hingga ke hujung nyawa aina :') heeee. Em tu je senanye nak cite. hehehe. Gatai rupanye aina niii :P haha. Ekceli takde benda nak cite so aina cte pasal ni macam intersting sikitt :3 Sampai sini je lah erk ?  Byee. Assalamualaikum


Wednesday, 27 March 2013

Holidayy :D



Hyeeeeeeee ! Assalamualaikum ;) sebelum tu korang sihat ? aina ? sihat alhamdulillah :) today i want to tell you something. Em betul ke ayat tu ? lantak la situ. haha. Did you see the picture dekat atas tu ? hahaha.okay harini nak cite pasal holidayyyy :D yeayyy holiday come backk. korang pegi mane cuti ni ? balik kampung ? tau dahh :p k memain je. me ? emm cuti ni aina tak pegi mane-mane just duduk rumah makan, tengok tv, online, tido, :p hmm, shoooooooooo boringggggg :3 emm btw cuti mesti korang ade homework kan kan kan ? banyak kan ? jangan lupa buat yeeee. kang cikgu marah :3 aina salin soalan jawapan dekat sekolah nanti :p kihkihkih. k itu pon memain jugak. :p haha. Em emm............................................................. tak tau nak cakap ape dah. tTakpe la sampai sini jelah erk ? takpe kan ? Em, byeeeeeeee. see youuu :D Assalamualaikum ;) 

Saturday, 9 March 2013

Exam xD

Hai , Assalamualaikum ;) hehe. Sihat ? dah makan ? dah lame aina  tak post something kan ? rindu aina tak ? :P hehe. Takde cite senanye tu yang dah lame tak post :) Okay today nak cite pasal exammm :O tak bukak buku lansung pon :P ish ish ish pemalasnye la aina ni :3 em emm, harap harap ade la orang pandai duduk sebelah aina nanti boleh jenguk-jenguk sikit :P hahaha. cewahh takde la memain je :3 hehe. Good luck sape yang ade exam. lagi lagi form3 ;) sampai sini je lah erk ? papaii ! 

Thursday, 3 January 2013

hai 2013 bye 2012 :')


 Assalamualaikum, hai hai hai :D em emm nampak tak tajuk tu ? okay harini aina nak cite pasal tahun baru ;) weheee. em emm. banyak kenangan pada tahun 2012 rase sedih la pulokk :3 tahun ni 2013 dah nak masuk form 2 dah. haihh. titeww dah becoooo dah ghupanyeeee *pelat* :P hahaha. Nanti bile pegi sekolah. woww :O semua bau kedai haha. nanti mula la tak habis sembangnye. :) em emm nak cite ape lagi eerk ? ohh lupa nak cakap kat 2013 please be nice to me k :* hikhik. errr........................ haa ! baru teringat untuk form3 tahun ni. good luck for your PMR ;) cewahh awal-awal dah bagi tau :3 haha. Ehh. sampai sini je lah erk ? dah tak tau nak cakap pasal ape dah :P hehe. byebyeeee. assalamualaikum :*