Friday, 17 February 2012

macam2 :D

yow!!! assalamualaikum.tak jawab dosa.korang tengah buat ape tu?? sihat??..sorry la kalau aina banyak tanye hehe =P.hari n aina nak cite pasal hujan tapi tak ade mengena dengan gambar tu .^^v peace.sekarang ni asyik hujan je .bile time nak balik sekolah kadang2 hujan tapi takpe hujan itu rahmat.ok ape lagi yang aina nak cite erk??...erm..(still thinking)..hah! pasal hari tu yang tajuk sedih tu.agak bosan la sebab ade yang pindah .adoyaii!!..erm hari ni memang betul aina tak tau nak cite pasal ape tapi kan kalau setiap status mesti aina tulis yang aina tak tau nak tulis pasal ape .haha =D.ape nak jadi dengan aina ni.hari tu kan ade org kate aina ni macam umur 16.dia tanye umur aina aina jawab la 13 lepas tu dia " yeke??seriusly muka macam umo 16.ramai orang kate macam tu memang muka aina macam umo 16 kowt..hmm...eh! kejap aina dah tukar topik la pulak.tak pe la .thanks untuk sape yang bace ape yang aina update hari ni :). ok la aina nak tido dah penat.

--THE END--  :)

No comments:

Post a Comment