Tuesday, 7 July 2015

MASA.....


Hai, Assalamualaikum. Harini nak cite pasal masa. Oyemji korang masa sekarang berlalu dengan cepat. Pelik jugak diorang cakap rabu mingg depan cuti pelik lah kan cuti ape ? Rupenye nak raya dah kauuu. Haa.  Korang semua ni baju raya semua dap prepare ke ? Cepat je kan masa berlalu. Dulu nak tunggu ramadan habis lame haa. sekarang tak rasa. Lagipun raya dulu ngan sekarang dah lain. dulu macam meriah je. sekarang boleh lah ~ Lagi lima hari nak sekolah. Pastu dah cuti raya. Okay dah takde idea nak sembang dah terbantut idea. Hahaha. Jap sebelum tu lupa *pasang lagu raya* Hahaha. Tu jangan lupa. Takyah lah sekarang kan. Sekarang kita pasang lagu em em. Lagu pape yang korang suke lah. Hahaha. Kali ni pendek ni jelah ye. Byebye. Muah cikedddd :* ade org kata bulan puasa takleh nak muah muah. Hahaha. Okay. See you again. Bye !



- Time flies, but not memories -