Tuesday, 31 January 2012

hujan :(

assalamualaikum,hye .huhuhu...pagi tadi tak best sebab hujan .Dah la hujan lebat,kena datang sekolah pulak tu .Rase malas pulak nak datnag sekolah pagi tadi.Tapikan budak india yang naik bas kena tunggu dekat bus stop.kesian.Ramai jugak yang tak datang pagi, lagi2 yang naik basikal mesti diorang tak datang sekolah.Bestla diaorang tak datang sekolah tak nak ajak kite .ok lah nak tengok tv dulu .see you.

Sunday, 29 January 2012

hye!! :)


assalamualaikum, kalau tak jawab dosa.hehe ..hari ni aina sebenarnye tak tau nak cite pasal ape .lagi pun aina bosan la :(.esok dah mula sekolah nasib baik homework dah siap .kite ade soalan kat korang.korang dah siap homework and korang pegi mane cuti sekolah ni??? cite sikit dekat kite. kite tak ade pegi mane2 cuma duduk kat rumah jer.okay la sampai sini jer..bye assalamualaikum. always smile ^_^

Saturday, 28 January 2012

jalan2 and sambut hari jadi

assalamualaikum,hye!! hari kite nak cite pasal hari khamis hari tu kite pegi kfc dan jalan2 dekat teluk intan .Best itu pun sebab nak sambut hari jadi Nur Farhan .hehehe...


ni Nur Farhan ^^v


kite dengan sayaza


lepas habis makan kiteorang pergi kompleks menara condong keluar jer dari kfc tiba2 terjumpa gambar family kawan kite dekat depan kedai tangkap gambar.

ni kat kompleks menara condong kat tangga penat berjalan duduk sekejap.


ni kite ^^v (peace!!)

hari khamis hari tu memang seronok ^_^. selepas habis berjalan kiteorg pun balik rumah
ok la sampai di sini jelah eh??

bye.assalamualaikum....miss u all xoxo

--THE END--

Tuesday, 24 January 2012

yum yum =9

assalamulaikum,haii!! hari ni memang best sebab tiba2 kakak saye belanja makan.terima kasih kak ngah sebab belanja adik makan ^_^....






Yang gambar bawah sekali tu dekat menare condong.Tapi satu perkara yang saye tak boleh lupakan waktu sampai kat rumah penat cari kunci rumah dalam kereta semua orang risau takut tak dapat masuk dalam rumah hahaha =D.Terlupa pulak saye nak ucap kan selamat hari raya cina.Okay la sampai sini jer...


assalamualaikum.....bye ^_^v


Wednesday, 4 January 2012

form 1

assalamualaikum , hey.Penatnye sekolah hari ni sebab ade orintasi dekat sekolah. Itu sebab aina budak form 1 dekat situ.Bila nak pergi sekolah macam-macam rase ade...huhuhu.Agak best lah jugak sekolah dekat sane.oklah aina update sikit je hari ni sebab tak ade cerita sangat.

         bye.assalamualaikum.....peace yaww...^_^v

Tuesday, 3 January 2012

tidak!!!!

assalamualiakum,hey guys....esok dah start sekolah takutnye nanti jadi budak form 1.Boleh jugak jumpa budak baru.hehehe...tapi saye tetap rindu dekat kawan2 saye waktu sekolah rendah.Harap-harap korang pun rindu dekat kite jugak.huhuhu...ok lah sampai sini saje.

       assalamualaikum.bye.love you all....xoxo

Sunday, 1 January 2012

tahun baru

Assalamualaikum, haii mmmm.....hari nie saye nak cerita pasal tahun baru.Sebenarnye saye tak tahu nak tulis ape saye pakai bantai jer.Korang mesti ade azam baru kan? kalau saye ,saye tak tahu ape azam saye takpe2 nanti saye fikirkan nanti saye update hehehe =P.Saye lupa nak cakap kat korang "HAPPY NEW YEAR" semoga korang panjang umur & always smile =).Tapi saye rase sedih nak tinggal kan 2011 kerana macam2 kenangan pahit yang tidak boleh di lupakan.Gambar kat bawah nie semua kenangan tahun 2011

                                                        nie waktu jamuan raye kat sekolah  =)

           Gambar ni waktu jamuan kelas saye sebenarnye x de misai pun cuma saye yang edit.Hehehehe =P

ni waktu nak ambil slip upsr rase bedebar hati . =)
yang nie pulak waktu hari guru yang pakai specmata tu fairuz,yang duk tengah tu fahan 
dan sebelah farhan tu saye =)

nie waktu akhir sekolah rase sedih nak tinggal kan sekolah ='(
semua gambar tu kenangan saye dia sekolah rendah seri setia .Saye nak ucap terima kasih kepada kawan saye yang sudi menolong saye ketika di sekolah rendah.Nanti kenangan di sekolah menengah pulak hehehe =P.ok lah sampai di sini saje lah 

assalamualaikum,bye,love you all ,xoxo