Saturday, 31 March 2012

erm. =3

assalamualaikum. hai korang. buat ape tu? sihat? dah makan? bayak tanye pulak kite ni  -.- hehe.sebenarnye kite tengah bosan ni. tak tau nak buat ape. tu yang update blog ni. kite rase nak buat perubahan la kat blog kite ni tapi malas la pulok. adoyaii~ ermmm. hah! disebabkan kite bosan hari ni kite ade tangkap gambar sikit. hehe. kite ni memang suke tangkap gambar. kadang2 orang tak tangkap gambar pon kite buat peace ^^v. hoho.
smile =D
grrrrrrrr,buruknye muke kite -.-' just abaikan muka tu.

okay. gambar tu je yang kite tangkap. yang gambar last tu abaikan aje. hoho. dah letak gambar tu nak suruh abaikan pulak baik tak payah letak =P. k lah sampai sini je lah. bye2. assalamualaikum :)

Wednesday, 28 March 2012

ehem-ehem

Assalamualaikum. hye korang. Erm... hari ni kite nak cite pasal koir. Tadi kite masuk koir wottwott!.  Lepas habis koir ade tarian pulak. kite kena menari zapin. hoho. Tapi lembut sangat lorr. Tapi best la jugak sebab asyik gelak je. hoho. dah la cikgu asyik buat lawak je. sakit perut dibuat nye. heeee :). erm.. nak cakap ape lagi erk? ce bagi idea sikit kat kite ni. hoho. tak pe la sampai sini je la. bubyee. assalamualaikum :)

Monday, 19 March 2012

result exam and superman.

assalamualaikum, hye korang. hari ni kite nak cite pasal result exam. hoho! tadi aina dapat resutl exam meh. waduh2. kalau dapat c atau d kite simpan dalam hatti kalau a dan b kite bagi tau mak and ayah kite. huhu. just kidding je. :). tapi takut la nak ambik kertas pendidikan islam . ustaz kate kalau teruk markahnye siap la~ adoyaii -.-. habis la macam ni. eh eh. korang perasan tak lagu blog tu kite dah tukar. yeah! I love superman :). kau adoo?? haha . kite sebenarnye rase bosan tu la yang edit blog tu . err, ape nak buat eh??. ermm. kalau tido tak elok pulak kalau time macam ni . adoyaii~ macam mane ni ape yang perlu kite buat ?? arghhh!!! haha. kite dah jadi macam orang gile je. tapi tak gile lagi tau macam je :).huhu. lupa la pulak nak tanye korang ni. korang buat ape tu?? sihat ke?? kite kat sini sihat je. k lah nak chau dulu. bye2. assalamualaikum :)


Sunday, 18 March 2012

school~

assalamualaikum, hye korang. buat ape tu??. sihat??. aina sihat je :). hari ni aina nak cite pasal school~. argghhh!! school come back. Alaaa tak nak pegi sekolah. cuti seminggu ni macam cuti dua hari jer . -.-". cutini aina tak pegi mane2 pun aina just keluar ngan kawan2 jer.  Itu pun dia  suruh datang sebab dia suruh betul kan tune guitar dia. Hari sabtu hari tu pun ade jugak keluar tapi pegi beli jam lepas tu lepak kat mcd jer. seronok la jugak lepak ngan syahirah, safikah and syamilla . asyik gelak je sakit pipi di buatnye. Hari khamis tu ade yang ajak aina keluar tapi  aina tak boleh keluar sorry erk kak aida sebab tak dapat nak pegi?? :). eh eh, kite dah tukar topik lain pulak dah. >.< hehe. erm. ape nak tuli lagi erk??. k lah sampai sini je la :). bye2 assalamualaikum. :)

Tuesday, 13 March 2012

kenduri :)

assalamualaikum, hye korang hari ni aina nak cite pasal kenduri!!!. hari sabtu hari tu ade kenduri sedare aina meh. Best la jugak. Bile aina datang sane tiba2 same baju kurung same tema la. ni yang best ni :). I like it :).ni gambar dia tapi cume tak de gambar pengantin dia =P. Gambar aina ade la .hehehe.

selamat pengantin baru yong :)

my lovely mom :)

that me :)

my lovely sister and my lovely dad :)
itu gambar yang aina nak tunjuk tu. itu jer. k la sampai sini jer. bye2. assalamualikum. :)

Monday, 12 March 2012

awsa!!!!!!

assalamualaikum, hye korang.hari ni aina nak cite pasal awsa!!. aina ridu la kat kawan lame aina yang ade dalam group awsa ni. "korang jom la kite jumpa ramai". lame tak tangok muke korang :). kalau orang sekarang tak payah jumpa webcam jer atau skype. senang sikit ye tak payah susah2 nak hantar and ambik kan??. erm..nak cite pasal ape lagi erk??. k la dah tak de idea ni . bye2. assalamualaikum :)


Sunday, 11 March 2012

yay!! cuti !!

assalamualaikum. hai korang. sihat?? dah makan??. aina sihat jer. hari ni aina nak cerita pasal cuti. yay!!! cuti kembali :). aina suke cuti tapi yang tak bestnye ade homework :( itu yang aina tak suke. stiap cuti ade homework. haha :). Yang gambar kat atas tu pasala "i miss u " aina nak cite ade orang rindu kite mehh. kawan  aina pindah hari tu. dia ajak aina pegi keluar same dengan dia sebab dia rindu aina.haha. korang jangan jelous tau. haha. tapi aina tak tau nape aina asyik gelak je. semalam aina keluar ngan kawan aina gi mc'd n giant tapi aina tak masuk gambar lagi malas la penat semalam pun tolong sedara kenduri lepas balik jer terus pegi keluar ngan kawan. fuh! malam tu pegi balik kenduri tu saje2. tiba2 nak balik selipar hilang pulok dah la banjir sebab  tiba2 air naik. haha. orang yang angkat aina tu kate "berat nye kamu makan ape hah?? " haha. aina kate "berat erk??haha" lagi mau tanye . aina balik dengan kaki ayam =P. tu yang best tu :). mcm2 topik dah masuk dalam  topik hari ni.aina pun dah pening ape yang aina update hari ni :). ok lah sampai sini jer. bye2. assalamualaikum. miss u all :')

Thursday, 8 March 2012

tiru. haha :D

   assalamualaikum. hye korang. Hahaha. Hari ni aina nak cite pasal exam. Fuh!! sepanjang exam memang best la. Kalau kat sekolah menengah ni boleh tiru mehh. :). nasib baik cikgu tak perasan. kawan sebelah aina tu boleh pulak buat muke kesian waktu nak mintak jawapan, tapi kalau tak bagi macam kesian pulak. adoyaii. last2 aina bagi jer la jawapan kat dia kesian sangat tak tahan tengok. hari tu lepas rehat ramai org keluar kelas lepas tu diorang tak perasan yang ade cikgu ade yang kena penampo. rase nak tanye je kat yang kena tampa tu sedap tak. jahat aina kalau cakap mcam tu kat org tu . muehehe. :). tapi cikgu tu lawak. kalau kat sekolah asyik gelak jer. kalau yuna stiap gambar ade lagu. kalau aina pulak setiap percakapan ade gelak. haha :) aina tak boleh kalau dalam sehari tak gelak. eh! jap aina dah tukar topik la pulok. tak pe lah . k lah sampai sini jer bye2. assalamualaikum. :)

Sunday, 4 March 2012

exam!!

assalamualaikum, hye readers. Harini aina nak cite pasal exam, esok hari isnin aina periksa la :(.Aina tak bersedia lagi untuk periksa esok. Dah la tak study lagi on9 jer kerja aina =P.haha. Nanti aina tak leh on9 sebab nak periksa :(.sedih nye .tak nak!!!!. Aina kena duduk depan laki belakang laki tepi pun laki.adoyai. ok la sampai sini jer bye. assalamualaikum

Thursday, 1 March 2012

gambar :)

assalamulalikum,hye korang ..hari ni aina nak cite pasal gambar hari tu aina pegi kenduri kawin kawan kakak aina.Kat taiping best la jugak .Lepas pegi kenduri pergi bukit merah pulak :).ni gambar dia....

                                                 ni baru lepas kenduri makan aiskrim dulu :)


ni kat bukit merah.Gambar yang last tu ade orang kate muke serupa jer tak dapat nak beza kan :).tengok la kami ni family..hehehe..k lah sampai sini jer..

bye.assalamualaikum..^_^