Friday, 25 May 2012

penangg :D

assalamualaikum, hari ni kite nak cite haritu kite pegi penang mehh. kite pegi minggu lepas kite ponteng sekolah. haha. :)

omeyy je siblings kite kan kan kan .

kami semua senyum nampak gigi =D

baju same :)

family kite :)

dekat bukit bendera.

smile =D

nasi kandar line clear :3

naik ferri >.<

k lah tu je yang kite nak cite. bubyee :)









Sunday, 20 May 2012

buddy :)

assalamualaikum. hari ni kite nak cite haritu kite keluar ngan kawan kite. Tapi sebenarnye dah lame dah cuma tak update jer. :) kite keluar pergi the store jer pon. kite keluar dengan syamilla dengan fatin.

fatin nabila :)

syamilla nur afini :)

Mr. bean =D

nak semua ni >.<

gadis ayu =D

X__X

fatin, kite and monkeyy

monkeyy :)

rarr >.<

syamilla and fatin :)

Aina Aqilah <3

nak ni jugakk :)


:)
k tu je gambar nye tapi semua dekat tempat teddy bear ^^V. k tu je . bubyee :)

Sunday, 13 May 2012

exam :D

assalamualaikum. k harini kite nak cite pasal exam. Ujian pertengahan tahun kite takde exam sampai pmr takde exam rasenye. So, kepada yang exam esok. Good luck ok do the best :). harap korang dapat markah yang bagus :).


 k gambar tu saje-2 je. k tu je yang kite nak share hari ni. bubyee :)

Saturday, 5 May 2012

cucuk =O

assalamualaikum, hari ni kite nak nak cite semlam hari jumaat kite kena cucuk. arghhh ! sakit kena cucuk kali kedua sampai harini sakitnye . >.<
hanya mampu senyum jer :)

sakitt >.<

har har :')

k tu je lah bubyee. 


Wednesday, 2 May 2012

sign name n picture :)

assalamualaikum. oit-2 k harini kite nak cite kite ade buat sign name and edit picture >.< . haha .

sign name untuk syamilla :)

sign name untuk zunah. bibirkuuu  :*

sign name untuk wan

haha. iteww maluu >.<

i love you  >.<

k itu jelah. bubyee :)