Tuesday, 7 February 2012

selsema please go away!


assalamualaikum . hye....hari ni aina nak cerita pasal selsema .adoyaiii!! aina tak suka selsema ni nak dekat ade batuk pulak .nanti entah2 demam pulak.harap2 tak la kan. tapi aina tak makan ubat pun sebab ubat pahit tak suke >.< .kite tukar topik la pulak asyik cite pasal selsema jer.lame aina tak dengar cite pasal korang.korang ape khabar?? sihat?? dah makan?? sorry la aina banyak tanye .aina ni pun suke tanye orang jer .hehehe =P .And sorry sebab kalau setiap yang aina post sikit je.aina tak reti la nak buat post panjang .lagi pun aina tak ade ceri yang panjang.Ayat aina memang macam keling kan??. hahaha :)...ok lah sampai sini jelah 

bye.assalamualaikum.....^_^

2 comments:

  1. aloo~ selsema ke? sian aina ye. btw td aina ade tnya nme lagu blog sy. tajuk dia ' skipalong'. lenka nyanyi. ;)

    ReplyDelete