Sunday, 20 October 2013

Exam :O

Assalamualaikum bloggers, hai :) *lambai tangan* lame aina tak update blog kan ? rindu aina yang comey lote ni tak ? hahaha. okay perasan. Hahaha. Ape la aina ni. Bersawang tak blog aina ni ? fuh fuh fuh *buang sawang* wahhhh dah bersih dahh :D hehehe. Okay today aina nak cite pasal EXAM. Omaigaddd ! exam minggu depan kottt. Hmm. Tak study pape lagi niiiii. Aina takut kena turun kelas. Acano nii ? okay, dari sekarang dah kena start study. Macam la aina ni nak study. Hahaha. Kate cikgu kalau gagal satu subjek kena turun kelas. Wuuuu. Ceram wooo. Ke cikgu gebang je ni, saje nak takutkan anak murid la katekoo. Hahaha. Aina ingat nak letak gambo tapi loading lambat sangat la. Sorry ye anda semua. Hahaha. Tapi kan, semenjak dua, tiga, empat, lima, enam, tujuh, lapan menjak ni aia ni asyik malas nak belajar la. Selalunye memang malas nak belajar ponnnn :P Hahaha. ape aina merepek ni. Haihhh. Emmmmmm, ape lagi nak cite yee ? emmmmm, emmmmm, ape yeee ? takde dah kan ? mungkin ? pasti ? emmmm, dah dah. Aina dah mula merepek sampai sini jelah. Byebye *lambai tangan* lambai la tangan jugak ! hahaha. Macam macam. Nenight ;)


                                                             -The End-


No comments:

Post a Comment