Friday, 24 May 2013

Love ♥

Hai, Assalamualaikum :D lame tak update kan kan kan ? nothing interesting actualy :3 speaking kejapp. heee. Rindu aina tak ? comfirm rindu yedakk ? hahaha. Perasan je aina ni >< hehe. Harini dah mula cuti dua minggu wooo lame tuu :O hmm hmm nanti mesti rindu :') tak tau nak buat ape cuti ni. Korang mesti balik kampong or bercuti kan kan kan ? haha.  Ekceli, banyak homework cikgu bagii macam cuti sebulan je. Haihh mesti last minit baru sentuh buku haha. Tapikan memang patut pon buat time last minit sebab semua idea keluar melimpah limpah ni haa. haha. Btw ade cite ni haa. hahaha. Emm, tak payah tau lahh. :/ ehh kena jugakk. hehe. Aina nak bagi tau yang aina sayang Mohamad Izham :* hehehe. Nak nengok gambo dia tak ? jeng jeng jeng.......



Tadaaaaaaaaa. heeee. Kami comel bukan ? Bulan depan dah masuk cembilan bulan dengan dia ♥ hehe.  Emm, aina nak cite aina sayang dia sangat sangat :') ILoveYou ♥ Harap kekal dengan dia hingga ke hujung nyawa aina :') heeee. Em tu je senanye nak cite. hehehe. Gatai rupanye aina niii :P haha. Ekceli takde benda nak cite so aina cte pasal ni macam intersting sikitt :3 Sampai sini je lah erk ?  Byee. Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment