Tuesday, 12 November 2013

Cinta Hati ;)


            Hai, Assalamualaikum, so rindu aina tak ? Hahaha. Perasan betul aina ni. Nothing to do so aina saje tulis kat blog ni. Senanye takde cite pon yang nak di ceritakan. Hahaha. Em, okay sekarang aina dengan am dah 1years 2months already. Hehehe.Tapi kire okay lagi la. Still bahagia :) Harap kekal sampai akhir hayat aina. He always make me smile. Aina kekadang suke la share something with him. Macam gosip, ingat gegel gegel je ke yang boleh gosip ? pasangan pon boleh gosip okay :P Hahaha. Gelak sama-sama, sedih sama-sama, keluar sama-sama. And dia jugak jaga aina dengan baik :) Btw kalau aina ni memang kuat jeles, so kadang kadang kena hati hati la. kalau at that time aina tengah okay mood baik takpe, sokay. Tapi kalau time tu mood take memang kena lah. Hahaha. Tapi kadang kadang aina penam je jeles tu, takde la cite semuanye dekat dia. Lepas tu kalau dah pendam banyak gila memang aina akan marah. Hahaha. Haihh. Entah kenapa aina harini cite about life aina dengan am ni. Hahaha. Sorry la kalau tak suke but i just menaip dan menaip dan terlintas nak tulis macam ni. macam diary pulak nak cite macam ni kan ? Hahaha. Sebelum tu aina ni bukan la perempuan yang baik sangat, sempurna tak pon. So, terima jelah seadaanya ye ? Maaf jika ada salah kate ni post aina disini. Jika ade bahasakesat, tapi mungkin takde kan ? Okay lah sampai disini sahaje ye :) Byebye. Asslamualaikum ;)


No comments:

Post a Comment