Thursday, 28 November 2013

holiday yang membosankan :P

Hai, assalamualaikum, Good morning evelibody :D *lambai tangan* dah pukul 1 pagi dah. Tak tido tido lagi aina ni haa. Hahaha. Sebab tu la aina update blog sebab bosan. Tapi kalau hubby i tau mampuihh. Hahaha ape khabar orang disane ? Sihat ke tidak ? Dah lame tak update. Habis berhabuk. Fuhh fuhh. *tiup sawang* harini aina nak cite pasal cuti. Hehehe. *gelak tutup mulut* Okay, cuti agak membosankan sebab duduk rumah je :3 Hmmm, sungguh sedih. Kakak ajak duduk keyel minggu depan. Dapat la jugak berjalan, tapi bosan jugak kot. Pagi duduk rumah jage kucing kesayangan malam baru keluar makan. Hahaha. Kalau nak pi shopping pon tunggulah sabtu atau ahad baru keluar jenjalan. Hehehe. Nasib tahun ni cikgu tak bagi homework untuk cuti sekolah yang panjang. Komfirm buat last minit punye. Lajunye aina taip harini ye. Dah la lame tak guna lappy katekoo. Rindu ni haa. Hahaha. Gelak je aina ni haa. Happy go lucky le katekan. :P Okay what i want to talk about ? Haa, nanti mesti rindu kengkawan kan ? tapi org sekarang rindu boyprengg kauu haa. *letak tangan dibahu* macam kite takde boypreng pulak kan ? Hahaha. Haritu aina dah ade jumpa dia, bukan lah haritu tapi semalam. Hahaha. Ayat aina mengelirukan kan ? Hahaha. Dah diam. asyik gelak je nii. Kalau kat twitter tu haa, amboi amboi kemain tweet rindu pakwe. Hahaha. Naati aina letak gambar ya. Itu lah habis dalam mase cuti ni. Aina kena ikut kakak aina duduk sane sebab sekarang mak ayah aina dah pandai nak pegi konvoi moto beso gituu. I ni duduk rumah sesorang. Forever alone katekooo. Hahaha. Dah Banyak beno sembangnye haa. udah udah le tu. nanti nanti pulak sambung yee. Bye blogger. See you soon. :*

No comments:

Post a Comment