Thursday, 3 January 2013

hai 2013 bye 2012 :')


 Assalamualaikum, hai hai hai :D em emm nampak tak tajuk tu ? okay harini aina nak cite pasal tahun baru ;) weheee. em emm. banyak kenangan pada tahun 2012 rase sedih la pulokk :3 tahun ni 2013 dah nak masuk form 2 dah. haihh. titeww dah becoooo dah ghupanyeeee *pelat* :P hahaha. Nanti bile pegi sekolah. woww :O semua bau kedai haha. nanti mula la tak habis sembangnye. :) em emm nak cite ape lagi eerk ? ohh lupa nak cakap kat 2013 please be nice to me k :* hikhik. errr........................ haa ! baru teringat untuk form3 tahun ni. good luck for your PMR ;) cewahh awal-awal dah bagi tau :3 haha. Ehh. sampai sini je lah erk ? dah tak tau nak cakap pasal ape dah :P hehe. byebyeeee. assalamualaikum :*


No comments:

Post a Comment