Sunday, 18 March 2012

school~

assalamualaikum, hye korang. buat ape tu??. sihat??. aina sihat je :). hari ni aina nak cite pasal school~. argghhh!! school come back. Alaaa tak nak pegi sekolah. cuti seminggu ni macam cuti dua hari jer . -.-". cutini aina tak pegi mane2 pun aina just keluar ngan kawan2 jer.  Itu pun dia  suruh datang sebab dia suruh betul kan tune guitar dia. Hari sabtu hari tu pun ade jugak keluar tapi pegi beli jam lepas tu lepak kat mcd jer. seronok la jugak lepak ngan syahirah, safikah and syamilla . asyik gelak je sakit pipi di buatnye. Hari khamis tu ade yang ajak aina keluar tapi  aina tak boleh keluar sorry erk kak aida sebab tak dapat nak pegi?? :). eh eh, kite dah tukar topik lain pulak dah. >.< hehe. erm. ape nak tuli lagi erk??. k lah sampai sini je la :). bye2 assalamualaikum. :)

2 comments:

  1. Jums join this contest . 30+ hadiah bakal jadi milik anda ^^ http://aien-nshitobi.blogspot.com/2012/03/contestst-cas-sie-emily.html

    ReplyDelete