Monday, 19 March 2012

result exam and superman.

assalamualaikum, hye korang. hari ni kite nak cite pasal result exam. hoho! tadi aina dapat resutl exam meh. waduh2. kalau dapat c atau d kite simpan dalam hatti kalau a dan b kite bagi tau mak and ayah kite. huhu. just kidding je. :). tapi takut la nak ambik kertas pendidikan islam . ustaz kate kalau teruk markahnye siap la~ adoyaii -.-. habis la macam ni. eh eh. korang perasan tak lagu blog tu kite dah tukar. yeah! I love superman :). kau adoo?? haha . kite sebenarnye rase bosan tu la yang edit blog tu . err, ape nak buat eh??. ermm. kalau tido tak elok pulak kalau time macam ni . adoyaii~ macam mane ni ape yang perlu kite buat ?? arghhh!!! haha. kite dah jadi macam orang gile je. tapi tak gile lagi tau macam je :).huhu. lupa la pulak nak tanye korang ni. korang buat ape tu?? sihat ke?? kite kat sini sihat je. k lah nak chau dulu. bye2. assalamualaikum :)


2 comments: