Sunday, 11 March 2012

yay!! cuti !!

assalamualaikum. hai korang. sihat?? dah makan??. aina sihat jer. hari ni aina nak cerita pasal cuti. yay!!! cuti kembali :). aina suke cuti tapi yang tak bestnye ade homework :( itu yang aina tak suke. stiap cuti ade homework. haha :). Yang gambar kat atas tu pasala "i miss u " aina nak cite ade orang rindu kite mehh. kawan  aina pindah hari tu. dia ajak aina pegi keluar same dengan dia sebab dia rindu aina.haha. korang jangan jelous tau. haha. tapi aina tak tau nape aina asyik gelak je. semalam aina keluar ngan kawan aina gi mc'd n giant tapi aina tak masuk gambar lagi malas la penat semalam pun tolong sedara kenduri lepas balik jer terus pegi keluar ngan kawan. fuh! malam tu pegi balik kenduri tu saje2. tiba2 nak balik selipar hilang pulok dah la banjir sebab  tiba2 air naik. haha. orang yang angkat aina tu kate "berat nye kamu makan ape hah?? " haha. aina kate "berat erk??haha" lagi mau tanye . aina balik dengan kaki ayam =P. tu yang best tu :). mcm2 topik dah masuk dalam  topik hari ni.aina pun dah pening ape yang aina update hari ni :). ok lah sampai sini jer. bye2. assalamualaikum. miss u all :')

2 comments:

  1. yeah,memang benci bila ada homework . Cikgu tak bagy langsum kita rehat :/
    #jemput ke blog saya yam http://ainzazakaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hoho. tu la cikgu tak bagi rehat pon :/

    ReplyDelete