Saturday, 8 August 2015

Hari hari hari raya !


Hai, Assalamualaikum. *pasang lagu raya* hari raya genap sudah sebulan berpuasa hari rayaa mari ramai ramai kita gembira. kuikuikui. Tahun ni rase nye tak semeriah raya yang selalu. Dulu kumpul ramai ramai nak pegi openhouse sekarang dah lain dah. Hahaha. Tapi untung jugak lah tahun ni ramai cikgu bagi duit raya. Seronok sebab dapat duit raya ni. Ecewah takde lah. Hahaha. Tapi susah sikit nak buat open house petang petang sekarang dah musim hujan datang. Sebenarnye tak tau nak cakap ape. Hahahaha. Em em let me think about it. Emmmmmmm. Sampai sini jelah. Haha. Bye ! kalau ade pape aina nak cerita i will update okay ? Hehe. Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment