Monday, 24 August 2015

Trip to melaka and port dickson

     Assalamualaikum dan selamat pagi semua :) kuikuikui. Hari ni nak cerita pasal lawatan pergi melake dan port dickson. Seronok lah jgak. Tapi kali ni takde gambar lagi lain kali kalau ade update lagi i will post photo okay ? Hahaha. Aina pegi hari jumaat haritu. tapi homestay dia kemain dalam sampai bas pon taknak berhenti dekat homestay. Haha. Kiteorang sampai petang lepas tu kiteorang siap siap nak pergi sekolah mane tah sebab budak laki ade lawan futsal dengan budak laki sekolah situ. lepas tu kiteorang balik homestay. Time tu siap siap pulak nak keluar malam. Kiteorang pegi the store kiteorang main bowling kat sana. Nak tau tak the store dia macam mane ? the store dia okay je. pastu nk naik atas tu kiteorang kena naik lift sebab penat kalau naik tangga. lagi pon tak tau lah ade tangga ke tak. Hahaha. mesti lah ade tangga kan takkan takde tangga lak kan ? Haha. Kang the store terbakor nak lari guana ? Terjun je. Ape merepek ni. Dah dah sambung balik tadi. Dia punye bowling ade kat tingkat 4. Pastu kiteorang pon tekan 4 sekali dia bukak tingkat 3. Maigod time tu sumpah seram nak mampus. Sampai ade yang menjerit. Hahaha. Tapi yang peliknye takde orang pondatang. Tu yang peliknye. okaylah sampai sini jelah. Jangan rindu rindu Aina ye. Hahaha. Sambungan akan bersambung pada bila bila masa sahaja. kuikuikui. Byebye. Assalamualikum. Xoxo.





                   - kenangan tidak dapat dibeli kenangan hanya dapat dicipta -

No comments:

Post a Comment