Tuesday, 24 July 2012

terima kasih :)

assalamualaikum, hai *lambai tangan* buat ape tu? sihat? aina? aina sihat je.sebenarnye aina nak cakap terima kasih banyak-2 dekat Aidot Afrinot sebab tolong aina pasal blog ni. sekarang blog aina dah cantik wiwittt. haha.. sukanye sukanye :) btw nak tahu tak dia ni kan comel pipi dia tembamm. rase nak cubit je. haha :3 and nama dia aida afrina sebenarnye haha saje tukar kan. tetiba dia panggil aina "Aino Ninonino" macam mane la tu dari Aina Aqilah jadi macamtu. Dia ni baik la jugak cewah. haha aina suka kawan dengan dia, dia kadang-2 suka buat aina tergelak kalau wall to wall ngan dia aina senyum je sampai mak aina kate "kamu ni sihat ke tak ? gelak sorang-2 haha. sampai hati ibu cakap aina macam ni haha *muka touching*.tapi kan untung sape dapat dia haha k dah dah nanti mula la merepek aina ni.haha k jangan lupa terima kasih tau sebab tolong hias blog aina ni sayang Aidot :*  korang nak tengok gambar dia ? em emm tak payah la. haha.kalau nak tengok buat muka berdebar dulu *dupdapdupdap* haha. memain je. nah nah tengok-tengok jangan tak tengok. jengjengjeng !

comey kan dia ? tak nampak gambar ni ? terbeliak kan mata dan besarkan mata anda . haha. tak nampak jugak ? pegi cek mata tu ade something wrong la tu. haha. k tu je aina nak cite bubyee. assalamualikum :)

No comments:

Post a Comment