Friday, 20 July 2012

sukan menengah :)

assalamualaikum. hai haha. dah lame aina tak update kan ? dah berhabuk dah. "fuh fuhh" dah hilang dah. haha. k harini aina nak cite pasal sukan. first time sukan dekat sekolah menengah wiwitt. best la jugak tapi aina masuk kawad je tak masuk acara sebab malehh. k ni aina nak letak gambar. jeng jeng jeng

me :)

krs :)

kadet Polis :)


Rumah Waja ahli sihir habis la sape kacau nanti kena jampi :)

Puteri Islam :)



Rumah Jaguh siap pakai topi keleda lagi alien la katekan :) 

Rumah wira  haha tengok siap ade princess lagi kat depan tu. haha :)

ni Rumah Perkasa dengan angry birdnye comel ramai nak bergambar ngan angri bird tu :)

yang ni st.john

ni kawad pengawas bergaye deme :)

yang ni pulak pengakap :)

ni persembahan silat :)

yang ni tang so do

hah. tengok tu menang pon begaye dasyat :)


acara akhir sekali tarik taliiii :)

tu je aina nak cite hari ni haha. k k bubyee. assalamualaikum :)


No comments:

Post a Comment