Saturday, 27 June 2015

i don't know



Hai Assalamualaikum. Selamat sejahtera. Selamat pagi, tengahari, petang, malam dan salam satu malaysia. Haha. Okay harini nak cerita pasal..... Em pasal ape erk ? Harini cite pasal campur campur lah. Okay now aina tak tau lah kenape sometimes i feel so sad very very sad. Kadang kadang tu macam kau taknak ke tahu pasal aku ? Taknak ke care pasal aku ? Rindu sebenarnye kenangan lame ni. Dulu kita lain, sekarang kita lain. Tapi kita cuba jadi baik dan terbaik. Orang tak suke kita takpa sebab kita pun bukan semua orang kita suka. Tapi orang kata jangan benci orang, jangan tak suke orang kita tak sempurna. Tapi tu lah kan. Tak tahu nak explain mcm mana sebenarnye. Kadang kadang tu sakit hati jugak sebab kita cuba care pasal orang. Tapi orang tak care pasal kita. Kita tanya dia macam macam, kita bagi whatsapp tapi apa dia buat ? Dia seen je. Kita tahu semua orang busy tapi takkan tak boleh bolas sedangkan seen boleh ? Apa salahnya cakap busy ke or apa apa ? Ya mungkin orang dah tak suka kita, orang yang tak suka takkan layan kita baik baik. Dia akan layan kita macam nak taknak je. Kita hidup kena sabar, tunggu, tunggu dan terus menunggu. Mungkin juga dah ada kawan baru ? and then lupakan kita. Kita bukan tahu kan ? Takpalah selagi masih hidup kita kawan dengan semua orang. Kita cuba fikir positif. Bila dah besar ni think positive tu tersangatlah penting. Okay lah taknak cakap panjang sampai sini sahajalah. Bukan nak cakap pasal orang ke ape. Cuma nak luahkan rasa hati. Assalamualaikum. 


- Better a life full childish dreams than a dreamless life -

No comments:

Post a Comment