Sunday, 1 January 2012

tahun baru

Assalamualaikum, haii mmmm.....hari nie saye nak cerita pasal tahun baru.Sebenarnye saye tak tahu nak tulis ape saye pakai bantai jer.Korang mesti ade azam baru kan? kalau saye ,saye tak tahu ape azam saye takpe2 nanti saye fikirkan nanti saye update hehehe =P.Saye lupa nak cakap kat korang "HAPPY NEW YEAR" semoga korang panjang umur & always smile =).Tapi saye rase sedih nak tinggal kan 2011 kerana macam2 kenangan pahit yang tidak boleh di lupakan.Gambar kat bawah nie semua kenangan tahun 2011

                                                        nie waktu jamuan raye kat sekolah  =)

           Gambar ni waktu jamuan kelas saye sebenarnye x de misai pun cuma saye yang edit.Hehehehe =P

ni waktu nak ambil slip upsr rase bedebar hati . =)
yang nie pulak waktu hari guru yang pakai specmata tu fairuz,yang duk tengah tu fahan 
dan sebelah farhan tu saye =)

nie waktu akhir sekolah rase sedih nak tinggal kan sekolah ='(
semua gambar tu kenangan saye dia sekolah rendah seri setia .Saye nak ucap terima kasih kepada kawan saye yang sudi menolong saye ketika di sekolah rendah.Nanti kenangan di sekolah menengah pulak hehehe =P.ok lah sampai di sini saje lah 

assalamualaikum,bye,love you all ,xoxo

2 comments:

  1. Waaaa ! Ade gmbr aq ... Nanti sekolah menengah xde lah memori kite dgn kau ye ? Yelahh , kite sekolah lain .. Sob3 !

    ReplyDelete
  2. fahan,gambar ko mestilah ade x kan x de kowt.walaupun kite x jumpa kat sekolah kite boleh jumpa dekat luar kan2?x pe x yah sedih2

    ReplyDelete