Saturday, 24 December 2011

kelas saye =P

assalamualaikum,hehehe tiba-tiba rase nak update tapi tak tau nak update ape.So,saye  update pasal kawan saye kat sekolah.hehehe =P
nie kumpulan fana.Fana maksud nye 
F=fairuz A=aisyah N=nabiha A=aina
itulah maksudnye.
nie farhan dia seorang yang pandai ,dialah yang jadi ketua pengawas kat sekolah.

nie pulak aida adlina dia nie suka tangkap gambar orang tak tau kenapa.kalau dapat kemera jer mesti tangkap gambar.ish3.

yang nie najwa dia agak baik .najwa nie kawan baik aida adlina tu.

nie syamilla dia ketua kelas saye.

yang buat peace tu fairuz yang pakai tudung kelabu tu aisyah yang tengah tu pulak ialah saye 
cantik kan saye
*perasanjelebih
hehehe =P

ini lah kawan2 saye.kita orang tangkap nie waktu jamuan raye kat sekolah yang pakai baju warne biru yang tengah duduk tu cikgu minah ,dialah mengajar saye bahasa melayu yang pakai baju dan sebelah cikgu minah tu teacher alice kong dialah mengajar bahasa ingeris

sampai disini sajelah lagi pun buat ape nak update banyak2 kan.saye mintak maaf jika ade yang tersilap taip
hehehehe =P

assalamualiakum,bye.love you all.xoxo




No comments:

Post a Comment